Wix

Ska du bygga en ny hemsida men kan inget om webbdesign? Eller har du behov att optimera din befintliga hemsida? Wix är en av de plattformar vi på I Am Content använder för att möta dina behov kring din befintliga/framtida hemsida. Vårt arbete andas SEO, därav vill vi endast använda oss av det bästa.

Vad är Wix?

Wix är en av de plattformar vi på I Am Content har valt att arbeta med för våra klienters hemsidebyggning. Företaget etablerades år 2006 med ambitionen att göra hemsidebygge möjligt för alla. Wix anser att hemsidor varken ska kosta en förmögenhet eller ta onödigt lång tid, något vi håller fullständigt med om.

Bygg webbsida i Wix

Wix är Internationellt erkänd inom hemsidebyggning

Idag är Wix verksamma i mer än 190 länder. Dessutom har de mer än 14 års erfarenhet. Anledningen till deras framgång är mycket tack vare deras allt-i-ett-lösning passande för alla typer av små/medelstora företag.

Några av de fördelar Wix erbjuder:

  • Ascend – Wix helt egna och effektiv affärssystemlösning
  • Ingen förkunskap om  kodning behövs
  • Wix Stores – Fullt stöd för online butiker
  • Användar- & mobilvänliga hemsidor som ger en bra start för din SEO optimering
  • 1 000+ innovativa funktioner
  • Hög säkerhet

Ascend hjälper dig att ta din e-handel till en ny nivå

E-butiker, Webb shops eller andra hemsidor med behov av ett affärssystem har en stor nytta av Ascend. Wix har utvecklat en programvara där du enkelt kan sköta e-post-kontakten med dina kunder. Du kan också följa upp betalningar och fakturering på ett ovanligt effektivt sätt.

Med din Wix-sida kan du nå helt nya nivåer av effektivitet, precis vad vi önskar för våra klienter.

Våra klienter förtjänar bara det bästa inom SEO hemsidebyggning

Wix erbjuder en av de främsta plattformarna för att skapa/omstrukturera/färdigställa hemsidor. Deras framåtsträvande plattform ger oss verktygen att hjälpa dig med din hemsida på ett optimalt sätt.

”Med den rätta hemsidebyggaren är allt möjligt.” – Skriver Wix på deras hemsida. Och vi kunde inte skrivit bättre själva!

Plug and Play – Med I Am Content & Wix

Vill du skapa en framgångsrik hemsida grunden? Att bygga en hemsida från ”scratch” innebär en hel del kunskap inom SEO men även kring skapandet av en webbplats. Men framför allt krävs tid vilket är en bristvara för de allra flesta yrkespersoner.

Av den anledningen erbjuder vi som SEO-byrå en komplett service till dig. Du bidrar med fakta och önskemål kring din verksamhet/ditt varumärke, sedan sköter vi resten.

Du får din önskade Wix-hemsida inom kort

Eftersom vi använder oss av en väl utformad plattform likt Wix kan vi bygga en hemsida från grunden på kort tid. När webbsidan är färdigställd finns alltid möjlighet att ändra/lägga till vilket ger dig (och oss) den flexibilitet en ny hemsida behöver.

Behov av färdigställning eller omstrukturering av din hemsida?

Vi kan möta dig i ditt hemsidebygge, oavsett vart du befinner dig. Har du en befintlig webbsida vilken inte genererar de resultat du önskar, eller kanske inte är helt klar än, kan vi hjälpa dig vidare. Med hjälp av Wix-plattformen kan vi påbörja vårt arbete där du tidigare har slutat.

Tillsammans uppförs en strategisk plan genom behovsanalyser samt dina önskemål. Åtgärder och tidsplan ger dig som vår klient en överskådlig plan likaså total kontroll.

Få en färdigställd webbsida inom en rimlig tid där din rank på sökmotorer ökar samtidigt som fler kunder i din målgrupp hittar till din webbplats. Likt ringar på vattnet skapas fler möjliga konverteringar liksom en förbättrad SEO-statistik.

Uppföljning och komplettering av din molnbaserade Wix-sida

Samtliga av våra kunduppdrag inom hemsidebyggning blir uppföljda med analysering och eventuell komplettering. Analyser av din webbsida gör att du kan se svart på vitt om förändringarna eller den nya hemsidan lever upp till dina förväntningar.

Vi utläser resultaten från analyseringen för att lokalisera webbsidans styrkor samt förbättringsområden vilket ger oss förutsättningar till ett effektivt efterarbete. Först när båda parter är nöjda med resultatet av hemsidan kan arbetet avslutas. Och det bästa av allt är att du äger allt vi skapar åt dig.

Du har målet i sikte – Vi har verktygen

Vi på I Am Content vill se våra klienter att lyckas online. En välgjord hemsida är en av grundpelarna för att lyckas i dagens digitala samhälle, något som sätter företagare i en svår sits.

Hur kan du aktivt driva ditt företag och hemsida samtidigt, när båda delar kräver så mycket av dig?

Svaret är att du inte behöver ta ut dig. I Am Content är en SEO-byrå med både kunskapen och viljan att hjälpa dig!

Vi anser att alla förtjänar att göra som vi, att ägna den dyrbara tiden åt sin passion. Avsett din tid åt din kärnverksamhet medan vi sköter din närvaro och marknadsföring online. Tillsammans kan vi optimera din webbplats och maximera dina intäkter. Tveka inte, hör av dig idag för att få veta mer hur vi kan skapa en modern hemsida åt dig eller ditt företag.