WordPress

Är du i behov av en ny hemsida eller har du en hemsida som inte lever upp till dina uppsatta resultat och mål? I Am Content är en SEO-byrå med goda kunskaper inom hemsidebygge med hjälp av plattformen WordPress.

Vad är WordPress?

WordPress är en av de ledande Content Management Systems (CMS) på marknaden. Sedan deras start år 2013 har programvaran ständigt utvecklats och är idag en komplett hemsidebyggare. Programvaran ger oss goda förutsättningar att med enkelhet bygga helt nya eller ändra befintliga hemsidor.

Mellan 25 – 40% av alla hemsidor har skapats med WP. Och vi på IAC är en av alla nöjda WordPress-användare och kan varmt rekommendera plattformen även för dig.

Webbsida i wordpress

En WP-sida från grunden eller färdigställa en påbörjad?

Vi har valt att arbeta med bland annat WordPress då vi hjälper våra klinter med deras hemsidor. Med WP kan vi bygga en hemsida från grunden alternativt bygga på en befintlig webbsida. Oavsett vilken bransch du verkar i kan vi hjälpa dig att skapa en sökmotoroptimerad och UX-vänlig webbsida.

Med WordPress-plattformen finns oändliga möjligheter

Flertalet argument står bakom vårt val att använda WP när vi bygger hemsidor åt våra klienter. Ett par av fördelarna är WordPress användarvänliga utformning. Oavsett vilken typ av plattform du tidigare använt dig av kan vi färdigställa din webbsida med hjälp av WordPress. Vidare har WP mängder av funktioner passande speciellt för bland andra Affiliate-sidor och Web Shops.

Vi kan hjälpa dig att bygga/färdigställa stora som små hemsidor/appar med WordPress.

WordPress för din Affiliate-sida

Anledningarna till att vi anser att WordPress är en rekommenderad plattform för Affiliate-sidor är flera. Dels har WP en öppen källkod vilket gör det möjligt för oss att anpassa din hemsida nära nog precis hur du än önskar.

Med fler än 55 000 tillägg att tillgå via plattformen kan vi hjälpa dig oavsett vilken typ av hemsida du önskar. Vi kan lägga till:

  • Statistik
  • E-butiker
  • Listor för e-poster
  • Och mycket mer

Driv din webbshop genom WordPress

Din webb-shop bör vara byggd i ett användarvänligt men samtidigt komplett program där du får möjlighet att ändra/lägga till funktioner utan några direkta svårigheter. Vi på IAC anser att WordPress erbjuder näst intill alla funktioner du kan behöva som en modern e-butiksförsäljare.

Bygg hemsidan från grunden i wordpress

Trots otroligt UX-vänlig programvara krävs tid

Vi hyllar WordPress för dess UX-vänliga plattform men vi är också fullt medvetna om att tid måste avsättas oavsett hur lättanvänd en programvara är. Dessutom behövs kunskap utöver funktionerna i plattformen och det kräver ytterligare tid av dig som företagare/yrkesperson.

Precis av den anledningen står vi på I Am Content redo att hjälpa dig med din hemsida.

Uppnå din webbsidas maximala kompetens med I Am Content

Vi arbetar med SEO och webbdesign dagligen. Och att driva en sökmotoroptimerad, framgångsrik hemsida gentemot Google likaså din målgrupp är av allra högsta vikt. Vår kunskap och erfarenhet inom området är en god investering för dig som vill lyckas online med har inte verktygen eller tiden.

Kontakta oss idag för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din hemsida!