SEO-tjänster med bredd

Sökmotoroptimering är ett koncept som idag kräver mer än att bara publicera text på och hålla din hemsida uppdaterad. Hur Google bedömer trovärdighet och belönar med ranking har blivit allt mer komplext och komplicerat. Därför rekommenderar vi alltid att man tar in en byrå för att hjälpa till – både för att spara tid men även för att få ett resultat!

Allt börjar med On-page SEO

Allting grundar sig i att din hemsida är optimerad och att texten faktiskt är relevant och välskriven. I vår process börjar vi med att analysera ditt nuläge och den text som finns på hemsidan idag. Därefter tar vi, tillsammans med dig, fram relevanta sökord som arbetar in på rätt ställen på din hemsida. Det här är själva grunden i SEO-processen och kallas Onpage Optimering – optimera det som finns hemsidan.

Fortsatt uppdatering

När hemsidan är optimerad så kan man praktiskt taget gå vidare mot att arbeta med länkar. Men man får inte glömma bort att det krävs fortsatt uppdatering även när sidan är optimerad. En optimering är en start, en grogrund, som är ytterst viktig att jobba vidare med och vårda – tänk som en bonde, du kan inte bara sätta potatisen och förvänta dig att den sen ligger färdigkokt på midsommarbuffén, du måste göra alla stegen för att bli belönad.

Efter optimering kommer länkar

Vi har idag att stort etablerat kontaktnät där vi redan har gjort grovjobbet med att skapa kontakt och förhandla – och vi utökar nätet ständigt. Därför kan vi snabbt och smidigt få upp länkar till din optimerade hemsida för att arbetet med optimeringen ska ge frukt. När vi väljer att trycka av så kan vi skräddarsy en länklösning som passar dig och ditt företag.

Länkkraft kräver underhåll

Precis som med innehållet på din hemsida kräver även länkarbetet ett visst mått underhåll. Vi sköter processen att förhandla, köpa och publicera länkar åt dig och även kontakten mot säljarsidorna. Det krävs dock att man sätter upp en långsiktig budget för länkköp för att det ska ge ett bra resultat och vi rekommenderar att man ser allt SEO-arbete som ett långsiktigt sådant och länkar är inget undantag.

Outreach – effektivt men kräver ett omfattande kontaktnät

Outreach kan vara en effektiv metod för att bygga länkar och förbättra SEO. Det är tidskrävande och för att det ska vara effektivt måste du ha ett brett nätverk med tillförlitliga webbplatsägare. Tvåvägsinlänkningar som förr var populärt gör inte mycket för din hemsida idag, varför du behöver ett etablerat kontaktnät.