Länkar

Att arbeta med länkar och link building kräver idag mer kunskap och finess än någonsin. Är din hemsida inte optimerad för att ranka högt på Google riskerar du att tappa potentiella kunder varje dag. Syns du inte, så finns du inte – vilket inte är svårt att förstå men det kan vara desto svårare att förbättra din SEO utan experthjälp.

Säkert, effektivt länkbygge som får ditt företag att växa

Använd vårt etablerade kontaktnät! Vi har redan gjort grovjobbet åt dig. Genom grundlig outreach har vi på I Am Content byggt upp ett kontaktnät som ständigt växer med kvalitativa hemsidor vilka ger hög länkkraft. Ju större kontaktnät desto bättre – här går kvalitet och kvantitet hand i hand med varandra.

Att underhålla hemsidor så att de ständigt är optimerade för Googles algoritmer kräver en hel del arbete. Är din hemsidas position inte högt på Google blir det svårt att nå ut till din målgrupp och du förlorar potentiella kunder varje dag. Bra eller dålig SEO kan alltså vara det som avgör om ditt företag blomstrar eller vissnar. Det är därför extremt viktigt att din hemsida är SEO-optimerad, utöver arbetet med länkar och link building.

Bygga länkar till hemsidan

Skräddarsydda länkar för ditt företag

Tack vare vårt etablerade kontaktnät kan vi skräddarsy länkbygget till just din hemsida. Vi erbjuder inga färdiga länkpaket utan anpassar länkarna efter din situation, eftersom varje företag är unikt. Vad som fungerar för en viss webbshop eller blogg fungerar inte nödvändigtvis för andra sajter. Vårt välsorterade och breda kontaktnät gör det enkelt för oss att välja just de länkar som har störst effekt för din hemsida.

Vad är dåliga länkar inom länkbygge?

Precis som det finns bra länkar som ger dig högre position på Google, så finns också dåliga länkar. Att  bestraffas av Google brukar kallas för negativ SEO. Det gör inte bara att du rankas väldigt lågt i sökresultaten, det kan dessutom vara lite krångligt att skaka av sig det ”dåliga rykte” en hemsida har drabbats av om du inte har de kunskaper som krävs. Att bli straffad av Google kan hända om du försöker länkbygga på egen hand med gratislänkar på sajter med dåligt rykte. Risken finns att din hemsida blir ihopkopplad med spammiga hemsidor och det läser Google av.

Offpage SEO med länkar

Kompetens, kvalitet och kapacitet

Vi håller oss ständigt uppdaterade i allt som rör sökmotoroptimering och länkbygge för att kunna hjälpa din verksamhet på bästa sätt. Googles algoritmer är i ständig förändring samtidigt som antalet hemsidor gör att konkurrensen ökar för varje dag. Lägg tiden på det du verkligen kan och behöver göra, så sköter vi länkbygget! Tillsammans gör vi upp en plan och skrider till handling med vårt team som är välutrustade med både kunskap, erfarenhet och finess.

Analys, mål och offert för länkbygge

Tillsammans sätter vi upp mål och diskuterar budget, tidsåtgång och vilka åtgärder som är bäst lämpade för er. Du väljer hur många länkar du vill ha och med hur mycket länkkraft vilket avgör hur starkt flödet ska vara. Vi gör en analys för din hemsida och tar fram prisförslag. Är du osäker på vad du ska välja ger vi gärna rådgivning utifrån den hemsida som du vill ge en boost genom länkkraft.

Bara säkra länkar på välrenommerade sajter

Vi erbjuder inget annat än säkra länkar. När det kommer till att bygga ett effektivt nätverk av länkar och förbättra SEO går det inte att fuska. Du hittar inga fula fiskar hos oss – vi står för kvalitet och trovärdighet. Så har det alltid varit och så kommer det även att förbli! Kontakta oss idag för att komma igång med länkar till din hemsida.

Kontakta oss!

Senaste blogginläggen