Länkar

Säkra och effektiva länkar som får ditt företag att växa

Att arbeta med sökmotoroptimering genom länkar och link building kräver idag mer kunskap och finess än någonsin. Är din hemsida inte optimerad för att ranka högt på Google riskerar du att tappa potentiella kunder varje dag. Syns du inte, så finns du inte – vilket inte är svårt att förstå men det kan vara desto svårare att förbättra din SEO utan experthjälp.

SEO – avgörande för dina affärer

Att underhålla hemsidor så att de ständigt är optimerade för Googles algoritmer kräver en hel del arbete. Rankas du inte högt på Google blir det väldigt svårt att nå ut till din målgrupp och du förlorar potentiella kunder varje dag. Bra eller dålig SEO kan vara det som avgör om ditt företag blomstrar eller vissnar. Det är därför extremt viktigt att din hemsida är SEO-optimerad innan vi börjar jobba med länkar. Om sidan inte är det finns risken att Google straffar dig.

Bygga länkar till hemsidan

Använd vårt etablerade kontaktnät för länkar

Vi har redan gjort grovjobbet åt dig! Genom grundlig outreach har vi på I Am Content byggt upp ett kontaktnät som ständigt växer med kvalitativa hemsidor som ger hög länkkraft. Ju större kontaktnät desto bättre, och här går kvalitet och kvantitet hand i hand med varandra.

Skräddarsydda länkar för ditt unika företag

Tack vare vårt etablerade kontaktnät kan vi skräddarsy länkbygget till din hemsida. Här finns inga färdiga länkpaket, ditt företag är unikt och vad som fungerar för ett företag fungerar inte nödvändigtvis för ett annat. Vårt välsorterade och breda kontaktnät gör det enkelt för oss att fiska fram just de länkar som har störst effekt för din hemsida.

Negativ länkkraft – dåligt för dina affärer

Det finns något som är värre än att inte alls optimera en hemsida, och det är dålig SEO. Att  bestraffas av Google gör inte bara att du rankas väldigt lågt i sökresultaten, det kan dessutom vara lite krångligt att skaka av sig det ”dåliga rykte” du har drabbats av om du inte har de kunskaper som krävs. Att bli straffad av Google kan hända om du försöker länkbygga på egen hand med gratislänkar. Risken finns att din hemsida blir ihopkopplad med spammiga hemsidor och det är inte populärt hos Google.

Offpage SEO med länkar

Kompetens, kvalitet och kapacitet – vi levererar på alla punkter

Vi håller oss ständigt uppdaterade i allt som rör SEO för att kunna optimera din hemsida på bästa sätt. Trenderna förändras, Google’s algoritm likaså och antalet hemsidor ökar för varje dag – det är inte alltid en lätt utmaning men vi är välutrustade med både kunskap, erfarenhet och finess. Vår kapacitet sträcker sig upp mot 50 länkar i månaden och vi tar oss även an stora volymer av content creation.

I Am Content ser till dina behov

Kontakta oss idag för att ta din hemsida till nya höjder i Googles sökresultat! Vi börjar med ett videomöte där vi tittar närmare på ditt företag och vad vi kan göra för att förbättra SEO för dig.

Det du behöver – när du behöver det

Tillsammans sätter vi upp mål och diskuterar budget, tidsåtgång och vilka åtgärder som är bäst lämpade för er. Du väljer hur många länkar du vill ha och med hur mycket länkkraft, du bestämmer hur starkt flödet ska vara. Är du osäker på vad du ska välja, så hjälper vi dig till rätt beslut.

Bara fina fiskar och säkra länkar

Vi erbjuder inget annat än säkra länkar. Du hittar inga fula fiskar hos oss, så har det alltid varit och så kommer det även att förbli. När det kommer till SEO så går det inte att fuska sig fram. Vi hade inte överlevt länge om vi hade försökt optimera hemsidor med osäkra länkar. Kontakta oss idag så berättar vi gärna mer om vad vi kan göra för just dig.

Senaste blogginläggen