Annonsering

Annonsering inom SEO kan även gå under titlarna digital marketing och Search Engine Advertising (SEA). I Am Content kan hjälpa dig med digital annonsering för att nå dina uppsatta mål och önskningar. Oavsett om du har för avsikt att öka försäljning, trafik eller klientel kan vi bistå med branschkunskap.

Vad är annonsering inom SEO-branschen?

Att använda ett verktyg likt annonsering kan hjälpa dig på många olika vis.

  • Förbättra försäljningen: Publicera digitala annonser för att öka chanserna till försäljning. Gör en eller flera annonskampanjer och pusha din verksamhets synlighet.
  • Fler besökare på din webbplats: Med en väl utförd annonsering kommer antalet besök på din webbsida öka intensivt under perioden då annonseringen sker.
  • Större tryck på förfrågningar/bokningar: En annonsering kan hjälpa företaget att få in förfrågningar och bokningar.

Varför en SEO-byrå är ett bra alternativ då du vill annonsera online

Att genomföra en lyckad annonsering kräver både tid och kunskap. I Am Content hjälper ditt företag att skapa och genomföra annonsering anpassad till rätt målgrupp, anpassad för sökmotoroptimering på Google om detta är relevant.

Annonsering med SEO & SEM

Olika typer av digital annonsering

Det finns flera valmöjligheter för att annonsera digitalt. Beroende på dina mål och din budget och kan vi kombinera olika kanaler eller fokusera på en enda.

Googleannonsering, Google Ads eller AdWords är en bred och populär kanal där du som företagare kan synas på någon/några av Googles många nätverk. Vi kan hjälpa dig att ta fram en annons med de bästa förutsättningarna att lyckas samt välja ut de mest relevanta målgrupperna.

LinkedIn annonsering är en annan populär kanal. Speciellt effektiv är LinkedIn-annonsering då du önskar nå ut till en viss yrkesgrupp eller nätverk. Med över en miljon konton registrerade kan du nå ut till en bred publik.

Facebook-annonsering är likt LinkedIn en oerhört populär kanal för att publicera annonser. På Facebook kan du nå ut till unga som gamla i samtliga målgrupper. Totalt har Facebook drygt två miljarder registreringar vilket inkluderar nära nog alla målgrupper.

Instagram-annonsering är en kanal som gjort för småföretagare som önskar annonsera med bilder, video och mycket mer.

Så fungerar Native annonsering

Vill du genomföra en annan typ av annonskampanj bör se du mot native annonser på svenska siter. Den här typen av annonsering sker mer subtilt, där du i stället för renodlad reklam publicerar en artikel med bild och högkvalitativt content.

Vi på I Am Content kan hjälpa dig som klient att annonsera på regionala eller lokala nyhetstidningar. Önskar du hellre en regional kampanj rekommenderar vi e-tidningar likt Svenska Dagbladet vilka har flera hundratusen läsare dagligen. Med en native annonskampanj hos Svenska Dagbladet kan du nå ut till mängder av potentiella kunder.

Kontakta oss!

Senaste blogginläggen