Annonsering

Annonsering inom SEO kan även gå under titlarna digital marketing och Search Engine Advertising (SEA). I Am Content kan hjälpa dig med digital annonsering för att nå dina uppsatta mål och önskningar. Oavsett om du har för avsikt att öka försäljning, trafik eller klientel kan vi bistå med branschkunskap och ett brinnande intresse.

Vad är annonsering inom SEO-branschen?

Att använda ett verktyg likt annonsering kan hjälpa dig på många olika vis.

  • Öka försäljningen – Publicera digitala annonser för att öka chanserna till en ökad försäljning. Gör en eller flera annonskampanjer och pusha din verksamhets synlighet.
  • Öka besöksantalet på din webbplats – Med en väl utförd annonsering kommer antalet besök på din webbsida öka, framför allt vid perioden då annonseringen sker.
  • Öka förfrågningar/bokningar – Verkar du inom en bransch där mötesbokningar och förfrågningar existerar kan en annonsering hjälpa dig att nå ut till fler (eller nya) potentiella kunder.

Varför en SEO-byrå är ett bra alternativ då du vill annonsera online

Samtliga webbsidor kan med all säkerhet skapa egna annonskampanjer. Men att genomföra annonsering, likt övriga SEO-aspekter, kräver både tid och kunskap av dig. I stället för att ägna tid åt annonser kan du anlita oss på I Am Content.

Vi bistår gärna med hjälp för att skapa och genomföra annonsering till dig. Dessutom har vi samlat på oss en hel del erfarenhet kring digital marketing. Något vi gärna delar med oss till våra klienter.

Annonsering med SEO & SEM

Olika typer av digital annonsering

Du har en stor mängd valmöjligheter att tillgå när vi samarbetar med dig för att annonsera digitalt. Beroende på dina intentioner, budget och uppsatta mål kan vi kombinera olika kanaler alternativt koncentrera oss på en enda.

Googleannonsering, Google Ads eller AdWords är en bred och populär kanal där du som företagare kan synas på någon/några av Googles många nätverk. Vi kan hjälpa dig att ta fram en annons med de bästa förutsättningarna att lyckas samt välja ut de mest relevanta målgrupperna.

LinkedIn annonsering är en annan populär kanal för SEO-annonser. Speciellt effektiv är LinkedIn-annonsering då du önskar nå ut till en viss yrkesgrupp eller nätverk. Med över en miljon konto registrerade kan du nå ut till en bred publik.

Facebook-annonsering är likt LinkedIn oerhört populära kanaler för att publicera seo-annonser. På Facebook kan du nå ut till unga som gamla i samtliga målgrupper. Totalt har Facebook drygt två miljarder registreringar vilket inkluderar nära nog alla målgrupper.

Instagram-annonsering, även kallad Adsight, är en kanal som gjort för småföretagare som önskar annonsera med bilder, video och mycket mer. Bland Instagrams drygt 500 miljoner aktiva användare finns goda förutsättningar för en lyckad annonskampanj.

Native annonsering – En annan typ av digital annonsering

Vill du genomföra en annan typ av annonskampanj bör se du mot native annonser på svenska siter. Den här typen av annonsering sker mer subtilt, där du i stället för renodlad reklam publicerar en artikel med bild och högkvalitativt content.

Vi på I Am Content kan hjälpa dig som klient att annonsera på regionala eller lokala nyhetstidningar. Om du exempelvis driver en verksamhet i Växjö kan vi hjälpa dig med native-annonsering i lokaltidningen Växjö.

Önskar du hellre en regional kampanj rekommenderar vi e-tidningar likt Svenska Dagbladet vilka har över 750 000 läsare dagligen. Med en native annonskampanj hos Svenska Dagbladet kan du nå ut till mängder av potentiella kunder.

I Am Content kan hjälpa dig genom hela annonseringen

Vid annonsering på nätet behövs vetskap kring ditt liksom din målgrupps behov. Vilken typ av annons kan generera bäst resultat? Vilka kanaler bör du annonsera på? Hur ser en framgångsrik annons ut för just dig?

Alla frågetecken kring digital marketing och SEO hjälper vi på I Am Content dig mer än gärna att räta ut. Ett samarbete med oss innefattar en komplett affär och ett gott sällskap hela vägen från inspiration till resultat.

Du vet vad du vill uppnå och vi vet hur du ska ta dig dit med SEO och Digital Marketing – kontakta oss idag för mer information!

Senaste blogginläggen