Content Marketing

Har du någon gång undrat; Hur når du ut till nya och befintliga kunder på bästa sätt? Vilket innehåll bör inkluderas/exkluderas för att maximera effekten i varje publicering? Hur kan min hemsida optimeras inom SEO? – Svaret är content marketing, något I Am Content’s hjärta klappar lite extra för!

Vad är Content Marketing?

En närmare beskrivning är uttrycket content marketing skymtas av den svenska översättningen, innehållsmarknadsföring. Med konsekvent, relevant, intressant marknadsföring med högkvalitativt innehåll på din hemsida optimeras lönsamheten på flera nivåer.

Behöver jag content marketing för min hemsida?

Varje hemsida kan dra nytta av väl genomförd innehållmarknadsföring. Med tanke på att all text har något slags syfte kan content marketing bidra positivt. Oavsett om du behöver hjälp med:

Då kan content marketing vara ett alternativ!

Innehållsmarknadsföring är viktigt för alla företagare

Det finns många aktörer i Sverige som arbetar med content marketing och du bör alltid undersöka flera innan du väljer vem du ska anlita. Definitionen av content marketing innefattar mycket mer än endast reklamföring – faktum är att uttryckets betydelse är motsatsen till direktreklam.

Besökare till din sida ska vilja läsa vad du har att erbjuda, de ska även återkomma självmant för att erhålla mer av det du erbjuder. Detta är genomförbart om du ger mervärde i varje publicering. Om dina besökare anser att du är trovärdig, då ökar samtidigt chanserna för konvertering. Väl genomförd content marketing innebär:

 • Bibehållande av befintliga kunder
 • Bearbetning av nya kunder
 • Generering av leads
 • Ökad trovärdighet och förtroende
 • Optimering gällande SEO

Nå din målgrupp med Content Marketing

Hur ett samarbete kan se ut

För en tydligare inblick i själva betydelsen av att anlita oss för innehållsmarknadsföring, ger vi dig en lättöverskådlig bild över hur samarbetet kan se ut.

Vårt klientel består av ägare till alla möjliga hemsidor i alla möjliga branscher. Gemensamt för samtliga är önskan att nå sin fulla potential. Det kan involvera: ökad omsättning, branschinsikt, lönsamhet, konvertering, sökmotoroptimering eller liknande. 

Oberoende anledning och målsättning kan vårt samarbete se ut så här:

 1. Digitalt möte med I Am Content & sökordsanalys. Genom ett introduktionsmöte kan vi fastställa aktuella önskemål likaså målsättningar vår kund. Vi går igenom eventuell analys av hemsidan liksom sökord samt upprättar en strategisk plan (content-strategi) framåt.
 2. Vi producerar och publicerar enligt den strategiska planen – med regelbunden rapportering. Medan vi genomför vårt arbete på våra kunders hemsidor har vi en öppen kommunikation med vår klient. Ändringar eller tillägg i den förutbestämda strategin är alltid möjligt.
 3. Kvalitetssäkrar, analyserar och optimerar vårt content. Alla lyckade samarbeten behöver följas upp med analysering. Vi kan då bringa klarhet kring vad vi kan förbättra men även vilket content som gett önskat resultat. Med oss behöver du aldrig gissa.

Anlita I Am Content för din content marketing

Likt övriga delar av en framgångsrik hemsida kräver all form av innehållsmarknadsföring att du avsätter tid. Du behöver tid till insamling av material, skapande samt publicering av innehållet. Vidare bör också publiceringarna genomgå regelbundna analyser för att upprätthålla god kvalitet och relevans för just dina läsare/kunder.

Vi på IAC är en seo-byrå vilken erbjuder samtliga företag/yrkespersoner tjänster inom SEO Content Marketing.

Med oss får du en komplett service inom SEO & Content Marketing

Vi är fullt medvetna om hur komplex liksom bred content marketing-grenen är. Flera aspekter behöver uppmärksammas för att nå din verksamhets fulla potential. Av den anledningen kan vi stolt presentera kompletterade tjänster för att du som vår kund inte ska behöva anlita ett flertal webb-byråer.

I Am Content är en webbyrå med kapacitet och möjlighet att erbjuda fler tjänster relevanta för en framgångsrik innehållsmarknadsföring.

 • Massproduktion med hög kvalitet – Vid behov kan vi producera högkvalitativa texter på kort tid. Inom Marketing online kan leda till god lönsamhet vid exempelvis kampanjer.
 • Social Media – Vi bistår med tjänster inom content writing samt annonsering på alla kända kanaler så som Facebook, Instagram och LinkedIn.
 • Webbdesign (Webeditor) – I Am Content består av kompentens inom webbdesign vilket ger dig fördelar likt bildredigering med mera.
 • Sökmotoroptimering – Kvalitativt content räcker inte hela vägen, även kunskap inom sökoptimering behövs för att öka din synlighet i Googles sökresultat.
 • Copywriting – Då vi arbetar med samtliga aspekter av Inbound Marketing kan vi med lätthet sätta oss in i dina behov följt av framtagning av korrekt formuleringar i ett passande material för din kundgrupp/målgrupp. Något vi sedan genomför med seo-baserat, slagkraftigt content.

Vi anser att alla förtjänar att tillbringa sina dagar åt sin passion

Vi på I Am Content driver en digital SEO-byrå med dagarna fyllda av det vi älskar, SEO i alla dess former. Vår passion t på att hjälpa hemsidor att uppnå sin fulla potential online.

Gör som oss och spendera din dyrbara tid åt din passion (kärnverksamhet) medan vi sköter seo-delen av din webbplats. Kontakta oss idag för att få veta mer om hur vi kan hjälpa just dig!

Kontakta oss!