Affiliate

Vill du starta upp en affiliate-sida eller förbättra en befintlig? Eller är du en affiliate marketing-mäklare med ambition att utöka din verksamhet? Oavsett dina nuvarande förutsättningar kan vi hjälpa dig att växa på marknaden.

Vad innebär affiliate marketing?

Affiliate marketing, affiliatenätverk, affiliatemarknadsföring eller annonsnätverk – begreppet med många namn har fått stor spridning senaste åren. Enkelt förklarat går det ut på att en affiliate-partner (oftast en hemsida) och en annonsör (köparen) ingår ett samarbete. Annonsören köper en plats på en hemsida för att få intäkter, förbättra sin position på Google och öka sin synlighet online i allmänhet.

Affiliate-partnern är den hemsida där köparen/annonsören köper in annons eller länkar. En affiliate är alltså den part som mot en kostnad publicerar klickbara annonser eller content med länkar, i syfte att leda sin publik till annonsörens hemsida.

Affiliate marketing

Så hjälper vi dig förbättra affiliate marketing

Oavsett om du har som ambition att bli en affiliate-partner eller redan är en så kan vi hjälpa dig att utvecklas vidare. Som SEO-byrå andas vi självklart optimering på nätet, vilket även inkluderar affiliate marketing. Med bred erfarenhet och rätt verktyg kan vi bidra med mycket till dig och din verksamhet.

Några av tjänsterna som vi erbjuder:

 • Sökordsanalys – Hitta vilka ord som säljer bäst och vad dina kunder söker efter.
 • Content och copywriting – Vi skriver högkvalitativa texter i form av till exempel annonser, recensioner och guider.
 • Länkbygge – Ranka högst på Google och bygg upp din länkprofil.

Punkterna ovan beskriver några av de kompletterade tjänster vi kan erbjuda. Med gedigen erfarenhet i SEO-branschen tillför vi tips och råd för att ge dig de bästa verktygen till utveckling. Med tanke på branschens bredd och djup kan affiliate marketing verka övermäktigt. Vänd dig till oss för att få rådgivning och frigöra tid till det du behöver fokusera på.

De flesta hemsidor kan bli affiliates

Grunden till en lyckad affiliate-sida är själva sajten med dess innehåll, rykte och placering på Google. Självklart kan alla webbsidor ingå partnerskap med annonsörer i ett försök att tjäna pengar. Däremot är det inte säkert att annonsörerna vill samarbeta med vilka sidor som helst. Här är några krav som du behöver efterleva för att lyckas i branschen:

 • Hög organisk trafik – Din sida behöver generera organisk trafik eftersom trafiken utgörs av besökare och potentiell konvertering. Vi kan hjälpa dig att skapa ett högt organiskt trafikflöde.
 • Kvalitativt content – Innehållet på din hemsida behöver hålla hög kvalitet. Annonsörer vill länkas från sidor med höga poäng enligt Googles algoritmer.
 • Strategisk plan – Ytterligare en viktig grundpelare för att optimera dina chanser att lyckas på marknaden. Vi kan hjälpa dig med allt från idé till handling.

Framgångsrik affiliate är krävande – Vi hjälper dig

För att nå framgång inom affiliate-branschen krävs mycket tid och kunskap. Av den anledningen kan du tjäna på ett samarbete med en byrå som oss! Använd vår kunskap och erfarenhet samtidigt som du sparar både tid och energi. Vi hjälper dig med:

 • Tidsaspekten
 • Budget
 • Framtagning av underlag
 • Utförande
 • Underhåll och drivande av din hemsida

Vår passion är att hjälpa våra klienter bli framgångsrika online genom att tillföra all vår kompentens inom ämnet. Med oss kan du öka dina chanser att lyckas med din unika affiliate-sida på den svenska eller internationella marknaden.

Kontakta oss!

Senaste blogginläggen