Affiliate

Önskar du att starta upp en affiliate-sida eller har en befintlig med undermåliga resultat? Eller är du en kanske affiliate marketing-mäklare med ambition att utöka din verksamhet? Oberoende dina nuvarande förutsättningar har Vi på I Am Content en ovärderlig erfarenhet och kan optimera dig på Affiliate-marknaden!

Vad är Affiliate?

Begreppet går även under affiliate marketing (annonsmarknadsföring på svenska) vilket ingår i branschen webbannonsmarknadsföring. En bransch där ena parten består av affiliate-partnern (hemsidan) och andra parten är annonsören (köparen). Annonsörer köper en plats på hemsidan för att få intäkter, optimera sig gentemot Google och öka sin synlighet online.

Själva hemsidorna vilka annonsörer är köper in annonser/länkar på är Affiliate-partnern. Kort beskrivet är en affiliate den parten som publicerar klickbara annonser eller content med länkar i syfte att leda sin publik till annonsörens webbsida mot en kostnad.

Affiliate marketing

Hur I Am Content kan hjälpa dig inom affiliate marketing

Oavsett om du har som ambition att bli eller redan är en affiliate-partner kan vi hjälpa dig att utvecklas vidare. Vi är en SEO-byrå som andas optimering online vilket även inkluderar Affiliation. Med ovärderlig erfarenhet tillika mängder av verktyg kan vi bidra med mycket till dig och din verksamhet.

Ett axplock av tjänsterna vi på I Am Content erbjuder till Affiliate-partners

 • Sökordsanalys – Hitta de bäst säljande orden för dig
 • Content produktion – Vi skriver högkvalitativt content åt dina annonser, recensioner och guider
 • Sajt Admin – Vi kan drifta dina sajter och säkerställa att de ständigt är uppdaterade – Lev med SEO-optimerade hemsidor istället för andan i halsen
 • Länkbygge – Ranka högst på Google och bygg upp din länkprofil med bland annat Outreach

Vi kompletterar dina förkunskaper och målsättningar

Punkterna ovan beskriver några av de kompletterade tjänster vi kan erbjuda. Med gedigen erfarenhet i SEO-branschen tillför vi tips och råd för att ge dig de bästa verktygen till positiv utveckling.

Med tanke på branschens bredd och djup kan Affiliation verka övermäktigt. Men vi som SEO-byrå kan verka likt en brygga mellan dig och de saknade bitarna för att just du ska vidareutvecklas.

Nära nog alla hemsidor har potential att bli Affiliates

Grunden till en lyckad affiliate-sida är själva webbsidan. Självklart kan alla webbsidor ingå partnerskap med annonsörer i ett försök att tjäna pengar. Men faktum är att annonsören inte väljer att samarbeta med vilka sidor som helst.

Några av de skallkrav du behöver efterleva för att lyckas i affiliate-branschen:

 • Hög organisk trafik – Din affiliate-sida behöver generera organisk (naturlig) trafik eftersom trafiken utgörs av besökare och potentiell konvertering. Vi kan hjälpa dig att skapa ett högt organiskt trafikflöde.
 • Kvalitativt content på en trovärdig hemsida – Din hemsida behöver vara av hög kvalitet, något exempelvis poängsystemet E-A-T (Expertise, Authoritativeness & Troustworthiness) kan uppvisa. Annonsörer vill länkas från sidor med höga poäng enligt Googles algoritmer. Högrankad hemsida betyder hög ranking i Google-resultatet.
 • Strategisk plan kring SEO-Affiliates-genomförbarhet – Ytterligare en viktig grundpelare för att optimera dina chanser att lyckas på affiliate-marknaden. Lägg upp en realistisk strategi att arbeta mot. Vi kan hjälpa dig med allt från idé till vidareutveckling.

Framgångsrika Affiliates-sidor är krävande på flera sätt

Samtliga branscher är krävande och inte minst affiliate-branschen. Att bli en framgångsrik ”publisher” krävs mycket av dig på flera nivåer. Just av den anledningen kan du tjäna en hel del på ett samarbete med oss på I Am Content.

Nyttja vår kunskap och erfarenhet samtidigt som du sparar på både tid och energi. Vi hjälper dig med:

 • Tidsaspekten
 • Budget
 • Framtagning av underlag
 • Utförande
 • Underhåll och drivande av din Affiliate-hemsida

I Am Content är med dig hela vägen

Vår passion är SEO och vårt koncept grundas på att göra våra klienter framgångsrika online genom att tillföra all vår kompentens inom ämnet. Med oss kan du optimera dina chanser att lyckas med din unika Affiliate-sida på den svenska eller Internationella marknaden. Ta kontakt direkt för att få reda på mer om hur vi kan hjälpa dig.

Senaste blogginläggen